0 Items - 0.00  (0.00 kn)
  • Nema proizvoda u košarici.

Blog

Kako postaviti naljepnicu u 9 koraka!

Kako postaviti naljepnicu u 9 koraka!

Alat koji će vam pomoći kod postavljanja vinyl naljepnice:


1. korak: PORAVNAVANJE
Za poravnavanje koristite čvrsti predmet kao što su npr. kreditna kartica ili špatula. Povlačite karticu čvrsto preko čitave naljepnice u jednom smjeru.

2. korak: PRIPREMA PODLOGE
Kako bi se naljepnica što bolje zalijepila za vaš zid morate imati čistu i suhu površinu. Obrišite suhom krpom zid prije nego što počnete. Ako je vaš zid nedavno bojan, morat ćete pričekati 14 dana kako bi se boja u potpunosti osušila.

3. korak: POZICIONIRANJE
Prije nego što zalijepite naljepnicu, morat ćete je pozicionirati na zidu pomoću samoljepljive trake kako biste provjerili da li ste zadovoljni položajem naljepnice na zidu.

4. korak: PODJELA
Kada ste zadovoljni s pozicijom naljepnice na zidu, zalijepite traku preko sredite kako biste podijelili dizajn u manje sekcije.

5. korak: SKIDANJE PODLOGE
Nakon što ste odlijepili podlogu sa stražnje strane naljepnice, odrežite je škarama.

6. korak: LIJEPLJENJE 1
Pritisnite naljepnicu na zid koristeći plastičnu karticu i njome pritisnite od sredine prema vanjskim rubovima.

7. korak: LIJEPLJENJE 2
Sada na drugoj strani odstranite ljepljivu traku i ostatak papira sa stražnje strane naljepnice. Ponovite isti postupak kao i u prethodnom koraku.

8. korak: LIJEPLJENJE 3
Kada je naljepnica na zidu, pažljivo uklonite foliju počevši od jednom ugla. Učinite ovo polako, tako da ako mali dio naljepnice ostane na foliji, možete ga gurnuti i zalijepiti natrag na zid.

9. korak: MJEHURIĆI
Na površini naljepnice može se pojaviti mjehurić zraka nakon što je naljepnica na zidu. Ne brinite, sve što trebate učiniti jest probušiti ga pribadačom te zatim zagladiti prstom.

Enter your keyword