Proizvodi

Uvjeti

Opći uvjeti

Da-Maris d.o.o.

Da-Maris d.o.o.

Viškovo 157

51216 Viškovo

OIB:35736772521

IBAN:HR77 23400091100062263

Vlasnik internet trgovine i samoga imena na adresi www.print4ever.com tvrtka je Da-Maris d.o.o., sa sjedištem u Viškovu 157, 51216 Viškovo OIB: 35736772521 (u daljnjem tekstu: internet trgovina). Za sve posjetitelje koji posjete navedenu internet trgovinu, te koji su registrirani ili se logiraju jednokratno kao gost, vrijede opći uvijeti poslovanja i kupnje u nastavku.

Sve informacije, sadržaji i dokumenti dostupni na internet trgovini www.print4ever.com i/ili na drugim internet stranicama u vlasništvu tvrtke Da-Maris d.o.o. nesmiju se koristiti u komercijalne svrhe, te je zabranjeno bilo kakvo prenošenje, objavljivanje, javno prikazivanje,distrubuiranje dokumenata i sadržaja bez predhodnog pismenog dopuštenja od strane tvrtke Da-Maris d.o.o. Sadržaji na internet trgovini su vlasništvo internet trgovine ili drugih nositelja autorskih prava te podliježu poštivanju autorskih prava i intelektualnog vlasništva.

Da-Maris d.o.o. obvezuje se da će dobrovoljno dostavljene osobne podatke korisnika korisiti isključivo za potrebe pružanja potpune usluge korisniku internet trgovine.

Ova internet trgovina (www.print4ever.com) može sadržavati poveznice sa drugim internet stranicama koje su kreirale treće osobe ili tvrtka Da-Maris d.o.o. Poveznice sa stranicama koje su kreirale treće osobe Da-Maris d.o.o. pokušat će označiti na prikladan način. Da-Maris d.o.o. se odriče svake odgovornosti za sadržaj na stranicama koje su kreirale treće pravne ili fizičke osobe.

Sukladno navedenom Da-Maris d.o.o. se odriče odgovornosti za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati:

 • Prilikom pristupanja internet stranicama www.print4ever.com ili internet stranicama u vlasništvu trećih osoba koje su povezanje sa internet trgovinom.
 • Poduzimanjem radnji korisnika pod utjecajem sadržaja i usluga na stranicama www.print4ever.com.
 • Zlouporabama korisnika kako bi nanijeli štetu drugim korisnicima.
 • Prilikom postavljanja netočnih i nepotpunih sadržaja kako na stranicama www.print4ever.com tako i na stranicma trećih povezanih osoba i tvrtki.
 • Prilikom nepotpunog funkioniranja ili prekida funkcioniranja internet stranica www.print4ever.com

Da-Maris d.o.o. zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i kupnje bez predhodne obavijesti korisinika internet trgovine www.print4ever.com.

Korištenjem internet stranice www.print4ever.com prihvaćate OPĆE OVJETE KUPNJE I POSLOVANJA koji vrijede za ovu internet trgovinu.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.print4ever.com su vlasništvo tvrtke Da-Maris d.o.o. ili njezinih ugovornih partnera. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Ako imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja vezanih za Uvjete korištenja i način poslovanja, molimo Vas da se obratite našoj podršci na e-mail adresu shop@print4ever.com.

Tvrtka Da-Maris d.o.o., izričito zabranjuje bilo kakvo korištenje internet stranica www.print4ever.com na način i/ili u svrhe, kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis, koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.

Sadržaji (fotografije, slike, video, tekstovi i sl.) na internet stranicama www.print4ever.com ne smiju se reproducirati, distribuirati niti na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke Da-Maris d.o.o. Sadržaji objavljeni na internet stranicama www.print4ever.com mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:

 • korisnik se smije koristiti sadržajima jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava tvrtke Da-Maris d.o.o. i trećih osoba;
 • korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama, bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke Da-Maris d.o.o.

Tvrtka Da-Maris d.o.o. nije odgovorna za kontrolu autorski prava fotografija koje su poslane (uplodane) od strane kupca. Kupac se obavezuje da posjeduje autorska prava za poslane fotografije.

Uvjeti kupnje

Sadržaj internet trgovine odnosi se na robu i usluge koja obuhvaćaju izradu i uslugu koji su uvršteni ili će biti uvršteni u ponudu internet trgovine.

Svaki proizvod koji se nalazi u ponudi sadrži opis, naziv, dimenziju te cijenu.

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Odabirom proizvoda, dimenzija te definiranjem količine definira se i ukupna cijena proizvoda ili usluge. Troškovnik naručene robe kao i opis iste nalazi se unutar „košarice“ koja se nalazi s desne strane internet trgovine unutar zasebnog prozorčića. Isto tako svaka narudžba i detaljan opis naručene robe ili usluge, kupcu stiže na email.

Sve navedene cijene unutar internet trgovine izražene su u Hrvatskim Kunama i sadrže PDV. Nakon obavljenog odabira dimenzije, načina izrade poslane ili odabrane fotografije iz postojeće galerije kao i ispunjavanjem traženih podataka (ime, prezime, adresa dostave, grad, poštani broj, telefon, email) te odabirom dostave i načina plaćanja, posjetilj prelazi u funkciju kupca. Svu kupljenu robu kupac mora platiti u navedenom iznosu koji će biti iskazan u „košarici“ . Pregled i način plaćanja narudžbe osim u košarici, kupac istu dobiva i na osobni email koji je upisao/la prilikom izrade narudžbe.

Mogućnosti kupnje su:

 1. Virmanski – uplatom putem banke, internet bankarstva ili pošte na temelju ispostavljene uplatnice ili ponude koja će kupcu biti dostavljena putem emaila.
 2. Pouzećem – prilikom preuzimanja robe dostavom
 3. PayPal-om

Narudžbu je moguće stornirati u slučaju:

 1. Kod virmanskog plaćanja ( po ponudi) prije izvršenja uplate. Nakon izvršene uplate nije moguće storniranje narudžbe.
 2. Kod plaćanja pouzećem maksimalno dva sata nakon poslane narudžbe i to isključivo pismenim putem (putem email-a shop@print4ever.com ili fax-a 051/256-018)
 3. Kod plačanja PayPal-om odmah nakon poslane narudžbe i to isključivo pismenim putem (putem email-a shop@print4ever.com ili fax-a 051/256-018). Novac će biti vračen na vaš PayPal račun.

Nalog za izradu i vremenski rok za isporuku proizvoda postaje aktivan i počinje teći:

 1. Kod virmanskog plaćanja od trenutka kada su sredstva vidljiva na računu internet trgovine.
 2. Kod plaćanja pouzećem dva sata nakon zaprimljenje narudžbe u toku istog ili sljedećeg radnog dana od 8-16h.
 3. Kod plaćanja PayPal-om odmah nakon narudžbe.

Rok izrade je 3-7 radnih dana ovisno o količini naručenih proizvoda.

Za područje Hrvatske dostava nije uračunata u cijenu robe ili usluge i obavlja se u roku 5 radnih dana od dana poslane naružbe. Roba je osigurana od gubitka ili oštećenja u dostavi, te ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Internet trgovine, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Internet trgovinu kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana (ukoliko nije bio na adresi koju je naznačio u narudžbi), pošiljka se vraća Internet trgovini te se nakon primitka ponovno šalje uz dodatni trošak druge dostave. Da-Maris d.o.o.  odriče se odgovornosti kod nepoštivanja roka isporuke u slučaju djelovanja više sile, kvara na strojevima za proizvodnju naručenog proizvoda, nemogućnosti Ugovorne kurirske službe da na vrijeme isporuči robu.

Troškovi dostave

iznose 35 kuna za područije Hrvatske
BESPLATNA DOSTAVA  za kupnju iznad 300 kuna!

Besplatni kuponi (pojmovi: kupon, vaučer, poklon bon)

Kuponi se objavljuju putem oglasa na facebook stranicama ili stranicama www.print4ever.com te se odnose samo na proizvode iz trenutne ponude. Svaki kupon ima rok valjanosti te nakon tog roka nije ga moguće koristiti.

Navedeni kupon nije moguće zamijeniti za novac ili neku drugu robu, isti se može iskoristit isključivo za kupnju (umanjenje iznosa kupnje) na internet trgovini www.print4ever.com

Odaberite dimenziju i načina izrade 

kao i ispunjavanjem traženih podataka (ime, prezime, adresa dostave, grad, poštani broj, telefon, email) te prilikom završene narudžbe unutar predviđenog mjesta (Kod kupon) upišite dobiveni KOD te kliknite na „PRIMJENI KUPON“ narudžba se umanjuje za iznos ili postotak sa kupona. Sa kuponom nije moguće platiti ili kompenzirati dostavu.
Valjanost kupona se objavljuje uz kupon.

Ostale odredbe i pravila besplatnih ili promotivnih kupona, vaučera ili poklon bonova:

Kuponi se ne mogu međusobno zbrajati i kombinirati. Pravilo je: jedan kupon jedna narudžba (narudžba može sadržavati više komada). U svakoj narudžbi putem internet trgovine www.print4ever.com moguće je primjeniti samo jedan KOD kupona. Ukoliko imate više kupona potrebno je napraviti isti broj narudžbi.

U slučaju nepoštivanja roka isporuke Da-Maris d.o.o. obvezuje se:

 1. kupcu dostaviti robu u roku naknadno dogovorenom sa kupcem
 2. u potpunosti vratiti uplaćeni iznos za izradu proizvoda.

Pakiranje proizvoda je izvedeno na način i po normama posla da se proizvod ne ošteti prilikom uobičajenog i savjesnog manipuliranja paketom. Zaprimljeni proizvod kupac je dužan izvaditi iz pakiranja i vizualno pregledati te prijaviti eventualna oštećenja ili odbiti primiti pošiljku. Uz proizvod će biti isporučen i račun.

Reklamacije proizvoda

Reklamacije proizvoda se priznaju samo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje.

Slipovi kartica i slične potvrde ne mogu zamijeniti račun. Bez računa nema reklamacija. Kako bi reklamacija za proizvod sa greškom bila uvažena potrebno je predmetni proizvod vratiti u originalnom pakiranju te zapakirano prikladno za transportu sa dobivenim računom i poslanom narudžbom. Sve reklamacije na proizvode koji ne budu propisno zapakirani za paketnu distribuciju i budu bez računa neće biti uvažene te će biti vraćene kupcu (pošiljatelju) na njegov trošak.

Svi naručeni proizvodi biti će izrađeni po normi posla, a tvrtka Da-Maris d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na internet trgovini www.print4ever.com ispravni i bez nedostataka. Postoji mogućnost minimalnog odstupanja naručenih i isporučenih boja na fotografijama zbog samoga odstupanja kalibracije monitora internet trgovine i monitora posjetitelja / kupca, te navedena razlika ne može biti predmet reklamacije od strane kupca. Reklamacija je opravdana u slučaju da je zaprimljeni proizvod oštećen prije isporuke i / ili da je isporučen drugačiji proizvod od naručenog. Na navedeno kupac mora internet trgovinu obavijestiti najkasnije 7 dana nakon primljene i preuzete robe ili usluge. Molimo da nas kontaktirate ukoliko imate predhodno navedenu situaciju.

U tom slučaju kupac ima pravo:

 1. Na povrat ukupno uplaćenog novčanog iznosa kod virmanskog ili PayPal plaćanja.
 2. Odbiti, primiti reklamirani proizvod kod plaćanja pouzećem
 3. Zatražiti zamjenu proizvoda ako je isporučen krivi proizvod
 4. Zatražiti izradu i dostavu istovjetnog proizvoda bez oštećenja.
Sigurnost

Ove Internet stranice poduzimaju sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ovih Internet stranica zaštićeno je on-line i off-line. Ako se u našem formularu za registraciju od korisnika zahtijevaju povjerljivi podaci (poput osobnih podataka) ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Tijekom boravka na zaštićenoj stranici ikona lokota na dnu Internet pretraživača poput Internet Explorera, Netscape Navigatora ili drugih internet browsera je zaključana, za razliku od otključane ili otvorene ikone prilikom uobičajenog pretraživanja naših stranica. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima na Internetu, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu.

Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim Internet stranicama možete poslati e-mail na: shop@print4ever.com

Ostali uvjeti prodaje

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe. Da-Maris d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Korištenje stranica (internet trgovine)

Korištenjem roba i usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Da-Maris d.o.o., Viškovo 157, 51216 Viškovo, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – internet trgovina. Da-Maris d.o.o., ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Zaštita privatnosti

Tvrtke Da-Maris d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika internet stranica www.print4ever.com

Izjava o privatnosti

Da-Maris d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Da-Maris d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Druge internet stranice

Internet stranice www.print4ever.com može sadržavati i veze s drugim internet stranicama (linkovi), koje su kreirale treće osobe. Da-Maris d.o.o. nema nadzor na navedenim internet stranicama, te se stoga potpuno odriče svake odgovornosti za sadržaj na internet stranicama, koje su kreirale treće osobe.

Ostale odredbe

Sve ostale odredbe koje nisu navedene u općim uvjetima mogu se regulirati i biti naznačene unutar same web trgovine www.print4ever.com ili putem emaila koji dobiva svaki korisnik / kupac nakon obavljene registracije ili poslane narudžbe.

Obavijest o načinu pisanog prigovora potrošača

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.), možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte.

Pravne odredbe

Svako ne plaćanje naručene robe ili usluge bilo da se radi o virmanskom plaćanju ili pouzećem za robu i uslugu koje nemaju nedostataka podliježu finanacijskim zakonima Republike Hrvatske koji obuhvaća i ovršni zakon u slučaju ne plaćanja prispjelih financijskih obveza. Posjećivanjem stranica www.print4ever.com internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Da-Maris d.o.o zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je Trgovački sud u Rijeci.

Pitanja, sugestije i podrška

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga ili potrebu za dodatnim informacijama (podrškom) o ovoj izjavi o privatnosti ili o općim uvjetima poslovanja i kupnje, molimo kontaktirajte nas na: e-mail: shop@print4ever.com