0 Items - 0.00  (0.00 kn)
  • Nema proizvoda u košarici.

Zašto print4ever?

Slike na platnu, fototapete, kaširane fotografije.

 

Pojavom digitalne fotografije na svim mobilnim uređajima količina fotografija koje većina ljudi stvara se višestruko povećala. Nažalost, većina stvorenih fotografija ostaje u digitalnom svijetu. Nostalgija za isprintanim fotografijama se može osjetiti kod svakoga od nas, no ubrzani životni stil kojeg sve više vodimo nas jednostavno odvlači od ulaganja više vremena u printanje dragih fotografija.

Uz takvu lakoću stvaranja sadržaja po prirodi čovjeka je da se jednostavno zanese. I s takvom zanesenošću jednostavno nam oslabi osjećaj za vrijednost koju stvaramo. Čak i one najvrijednije trenutke poput nečijeg vjenčanja, rođenja ili rođendana ostavljamo da budu jednako blizu i jednako važni kao i svi ostali.

Naša želja je omogućiti Vašim najljepšim uspomenama da Vas svakodnevno podsjete kako ste se lijepo tada osjećali. Udahite im život i okružite se dragim uspomenama! Kako bi sačuvali vaše fotografije od zaborava stvaramo online servis: Print4ever

On će vam omogućiti da brzo i jednostavno oživite fotografije i postavite ih na vidljivo mjesto kako bi Vam uljepšali svaki dan.

Ubrzani način života koči nas da uložimo trud u printanje naših fotografija kao što smo to nekada radili. Upravo našim online servisom želimo maknuti sve prepreke do printanja Vaših najdražih uspomena. I to ne na običan papir – već na razne površine poput platna koje možete objesiti na svoje zidove.

Naša vizija je da više nikada zbog manjka vremena niti jedna vaša fotografija ne ostane u mračnim dijelovima virtualnog svijeta već da joj udahnete život i omogućite ono za što je i stvorena – da trenutačno oživi uspomene.


Print4ever om
ogućuje vam da:


pretvorite fotografije u predivne slike brzo, zabavno i jednostavno

prenesite ih na platno (slike na platnu) ili pleksiglas

uredite ih kaširanjem, okvirivanjem ili metalnim ispisom

slike su kvalitetne, visoke razlučivosti i jasnih boja

naručite fotografije za sebe ili kao poklon dragoj osobi

fotografije dostavljamo na željenu adresu

Svaki proizvod (slike na platnu, fototapete, kaširane fotografije) koji se nalazi u ponudi sadrži opis, naziv, dimenziju te cijenu. Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Odabirom proizvoda (slike na platnu, fototapete, kaširane fotografije), dimenzija te definiranjem količine definira se i ukupna cijena proizvoda ili usluge. Troškovnik naručene robe kao i opis iste nalazi se unutar „košarice“ koja se nalazi s desne strane internet trgovine unutar zasebnog prozorčića. Isto tako svaka narudžba i detaljan opis naručene robe ili usluge, kupcu stiže na email.

Enter your keyword