Proizvodi

Ispišite svoje fotografije u bilo kojem formatu: slike na platnu, fototapete, kaširane fotografije Slike na platnu će ukrasiti vaše zidove.

Zašto print4ever?

Slike na platnu, fototapete, kaširane fotografije.

Pojavom digitalne fotografije na svim mobilnim uređajima količina fotografija koje većina ljudi stvara se višestruko povećala. Nažalost, većina stvorenih fotografija ostaje u digitalnom svijetu. Nostalgija za isprintanim fotografijama se može osjetiti kod svakoga od nas, no ubrzani životni stil kojeg sve više vodimo nas jednostavno odvlači od ulaganja više vremena u printanje dragih fotografija.

Uz takvu lakoću stvaranja sadržaja po prirodi čovjeka je da se jednostavno zanese. I s takvom zanesenošću jednostavno nam oslabi osjećaj za vrijednost koju stvaramo. Čak i one najvrijednije trenutke poput nečijeg vjenčanja, rođenja ili rođendana ostavljamo da budu jednako blizu i jednako važni kao i svi ostali.

 

Naša želja je omogućiti Vašim najljepšim uspomenama da Vas svakodnevno podsjete kako ste se lijepo tada osjećali. Udahite im život i okružite se dragim uspomenama! Kako bi sačuvali vaše fotografije od zaborava stvaramo online servis: Print4ever

On će vam omogućiti da brzo i jednostavno oživite fotografije i postavite ih na vidljivo mjesto kako bi Vam uljepšali svaki dan.

Ubrzani način života koči nas da uložimo trud u printanje naših fotografija kao što smo to nekada radili. Upravo našim online servisom želimo maknuti sve prepreke do printanja Vaših najdražih uspomena. I to ne na običan papir – već na razne površine poput platna koje možete objesiti na svoje zidove.

Naša vizija je da više nikada zbog manjka vremena niti jedna vaša fotografija ne ostane u mračnim dijelovima virtualnog svijeta već da joj udahnete život i omogućite ono za što je i stvorena – da trenutačno oživi uspomene.
Print4ever omogućuje vam da:
pretvorite fotografije u predivne slike brzo, zabavno i jednostavno

prenesite ih na platno (slike na platnu) ili pleksiglas

uredite ih kaširanjem, okvirivanjem ili metalnim ispisom

slike su kvalitetne, visoke razlučivosti i jasnih boja

naručite fotografije za sebe ili kao poklon dragoj osobi

fotografije dostavljamo na željenu adresu

Naručite prizvode iz naše online trgovine

 

Svaki proizvod (slike na platnu, fototapete, kaširane fotografije) koji se nalazi u ponudi sadrži opis, naziv, dimenziju te cijenu. Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Odabirom proizvoda (slike na platnu, fototapete, kaširane fotografije), dimenzija te definiranjem količine definira se i ukupna cijena proizvoda ili usluge. Troškovnik naručene robe kao i opis iste nalazi se unutar „košarice“ koja se nalazi s desne strane internet trgovine unutar zasebnog prozorčića. Isto tako svaka narudžba i detaljan opis naručene robe ili usluge, kupcu stiže na email.

TRGOVINA