0 Items - 0.00  (0.00 kn)
  • Nema proizvoda u košarici.

Blog

Fototapete

Fototapete

Fototapete su vrlo tražen i atraktivan proizvod za uređenje Vašeg osobnog ili poslovnog prostora. Zidove možete urediti fotografijama ili ilustracijama otisnutim na fototapeti. Raspon motiva je raznolik, a fototapeta će nesumnjivo ispuniti svaki interijer.

Fototapete_3

Fototapete omogućuju našim klijentima da uključe svoje fotografije, ilustracije, grafike, fotografije prirode ili uzorke  te njima urede prostor.

Fototapete_1

Nema ograničenja u veličini fototapeta, a mnogi ih osim u vlastitom domu (kuhinja, dječja soba, dnevni boravak) koriste za uređenje poslovnih i uredskih prostora, kafića,…

Fototapete_5

Zidne površine svojom vertikalnom pozicijom vrlo su dominantne u prostoru, te je iz tog razloga važno staviti naglasak upravo na njihovu dekoraciju.

Fototapete_4

Kada imate povezane prostore, dekoraciju zidova možete urediti istom fototapetom na oba zida. Također se možete poigrati i različitim fototapetama, no uvijek morate pripraziti na harmoniju, kompoziciju i jer će u protivnom u prostoru doći do opterećenosti i prenaglašenosti velikim brojem različitih dekoracija.

Foto tapeta

Imajte na umu da se u vašem prostoru nalazi i namještaj, rasvjeta, te ostali predmeti kojima ste uredili vaš prostor.

Enter your keyword