0 Items - 0.00  (0.00 kn)
  • Nema proizvoda u košarici.

Blog

Slika na platnu

Slika na platnu

Fotografije na slikarskom platnu vrhunskog su ispisa i kvalitete, a povoljnom cijenom postaju poželjan proizvod kojim možete urediti svoj životni ili poslovni prostor. Slike na platnu idealan su i originalan poklon za razne prigode; rođendane, obiteljska druženja, vjenčanja i godišnjice druženja. Posebno su tražene kod uređenja interijera poslovnih prostora: hotelskih soba, ureda, banaka i  ugostiteljskih objekata.

Kliknite na sliku za veći prikaz.

Slika_na_platnu_review_1_za_webSlika na platnu na kućnu adresu stiže Vam pažljivo upakirana. Platno je umotano u  prozirnu zaštitnom foliju koju možete lako ukloniti.Slika_na_platnu_review_za_webSlike na platnu su ispisane na visokokvalitetnom platnu montiranom na letvice debljine 20mmSlika_na_platnu_review_3_za_webSlike na platnu su trodimenzionalne, a rubovi fotografije prevučeni su preko rubova drvenih letvica.Slika_na_platnu_review_4_za_webIspis slike na platnu vrhunske je kvalitete; u ispisu je vidljiv svaki detalj.Slika_na_platnu_review_5_za_webFotografije iz ove objave postala nam je zadovoljna klijentica koja je slikom na platnu oplemenila životni prostor. Želite li i vi da vaša najljepša slika s vjenčanja, rođendana, izleta bude posebna i savršena? Da čaroban osmjeh vaše djece krasi vaš zid na  jedan sasvim novi način? Posjetite naš web shop i naručite već danas sliku na platnu, kafapiksu ili novost u našoj ponudi – foto tapete!

SLika_na_platnu_1_for_web

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Za sva Vaša pitanja i sugestije dostupni smo na e-mail adresi: [email protected]
Pratite nas na Facebook i Instragram stranici.

 

Enter your keyword